About us

Tko pokreće (swinga) Giryu?

Antonio Perić

Tko je Antonio?

Magistar kineziologije pravi je štreber kada je sport i fitness su pitanju. Kao student aktivno sudjeluje u konferencijama vezanim uz kondicijsku pripremu sportaša i kineziologiju, gdje osvaja i neke nagrade. Doticaj s praksom ostvaruje već u studentskim danima, a od istaknutijih je rad u fitness centru Guliver Energija, te kondicijska priprema mladih tenisača u tenis klubu Dalmacijacement u kojem i sada djeluje. Glavna ekspertiza ovog mladog wonderkida sportske pripreme je razumijevanje pozadinskih mehanizama i principa koji stoje iza određenih trenažnih tehnologija, te kondicijska priprema sportaša temeljena na recentnim istraživanjima iz svijeta sportske pripreme.

Borna Siriščević

Ako je Antonio mozak ove fitness operacije onda bi Borna bio izvršna sila :). Nakon završene opće gimnazije te neuspjelog lutanja u vodama pomorskog menadžmenta konačno se 2011. godine upisuje na Kineziološki fakultet te pronalazi svoj smisao života. Prvostupnik kineziologije sa usmjerenjima Kondicijska priprema sportaša te Sportovi na vodi. ISKUSTVO: - Prije otvaranja Girye 3 godine radi u fitnessu Guliver energija sa odrađenih 1500+ sati raznih grupnih programa. - Sezona rada u školi trčanja za odrasle RunSplit te semestar rada s mladim autistima pri OŠ Mertojak. SPORT I REKREACIJA: - U sportu od malih nogu ali ozbiljno se bavi veslanjem od 12. do 21. godine. Višestruki osvajač medalja na državnim prvenstvima od kadetskog sve do seniorskog uzrasta. Nastupao na raznim međunarodnim natjecanjima kao juniorski reprezentativac. Povukao se iz veslanja zbog ozljede leđa, nakon provodi 2 godine rekreativno u triatlonu, sudjelujući na raznim lokalnim natjecanjima (Duatlon i triatlon liga te razne trekking i avanturističke utrke…) . Uspješno završena 3 polumaratona (2 puta Splitski polumaraton te Bečki 2012.). Puno bolje upoznavanje POWERLIFTING te WEIGHTLIFTING tehnika u društvu snažnih momaka Guliver energije :) S girjama po prvi put došao u kontakt prije 2 i pol godine – ljubav na prvi swing ;). EDUKACIJE: Ubrzo nakon uslijedilo je njegovo StrongFirst GIRYA certificiranje te ulazak u elitnu, svjetski poznatu školu snage (rujan 2015). Pošto gaji veliku ljubav za BODYWEIGHT treningom krajem 2016. polaže za Ground Force Method instruktora SFGI & GFM1

Ivan Bilonić

Tko je Ivan?
Završena srednja Zdravstvena škola u Splitu - smjer fizioterapeut, te odrađen jednogodišnji staž. 4.godina kineziološkog fakulteta u Splitu sa završenim usmjerenjem kondicijska priprema sportaša. Iskustvo rada sa rekreativcima i sportašima. 16 godina u nogometu. Dvije sezone radi kao terapeut masaže.

Đurđica Mijanović

Tko je Đurđica?
Studentica nutricionizma na Prirodoslovno matematičkom fakultetu u Splitu. Završena Zdravstvena škola Split,smjer farmaceutski tehničar. 7 godina se aktivno bavi natjecateljskim hip-hopom. 2012. Titula državne prvakinje na prvenstvu hrvatske u street plesovima. 2015. pocinje trenirati crossfit i olimpijsko dizanje utega. 2016. Upoznavanje i pocetak natjecanja u dizanju utega, iste godine osvojena zlatna medalja i titula najbolje juniorke na državnom prvenstvu, te postavljena tri nova državna rekorda u kategoriju do 53 kg.

Kontakt

Facebook
Instagram
Gdje smo?
Marka Marulića 24, Solin